Olet täällä

Jäseneksi?

Jäsenyyteen liittyvät palvelut ja edut:

https://hakemus.mma.fi/

MMA tarjoaa jäsenilleen

Suosittele jäsenyyttä tästä

 

Olen mainostoimistoyrittäjä ja näin ollen myynti ja markkinointi ovat leipälajiani joka arkipäivä. Olin pitkään toisen liiton jäsenenä, mutta se liitto ei enää tuntunut omalta, joten päätin vaihtaa MMA:n jäseneksi Ouluun muutettuani keväällä 2016.

Heti jäseneksi liityttyäni sain itse asiassa neuvoteltua erään jäsenedun koko liitolle Ouluun ja soitin Oulun yhdistyksen puheenjohtaja Juha Aholalle, joka suhtautui asiaan erittäin myönteisesti. Huomasin heti, että tässä liitossa henki on dynaaminen ja eteenpäin pyrkivä. 

Sovimme tapaamisen Juhan kanssa ja tapaamista seurasi useita tapaamisia. Olemme tehneet aitoa yhteistyötä erilaisia toistemme vahvuuksia hyödyntäen siitä lähtien. Nimenomaan verkostoituminen ja suhteet olivat lähtökohtaisesti tärkeä syy MMA:han liittymisessä. Uskoin, että samanhenkisiä ihmisiä löytyy ja tämä on ollut totta myös käytännössä. Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten tulisi osata löytää synenergiaa. 

Syksyllä pidimme Juhan kanssa yhdessä Googlen ja nettisivujen hyödyntämiseen liittyvän valmennuksen MMA:laisille ja tartuin myös haasteeseen liittyä paikallisen yhdistyksen hallitukseen vuodelle 2017. Tämä kuvastaa hyvin sitä dynaamisuutta, millä paikallinen yhdistys menee eteenpäin. 

Jan Arbelius, toimitusjohtaja Kouta Oulu, www.koutamedia.fi

 

Olin kuullut MMA:sta kollegaltani edellisessä työpaikassa ja kiinnostuin, mutta en tuolloin vielä liittynyt jäseneksi.

Nyt kesällä 2016 perustaessani oman yrityksen, oli liittyminen MMA:n yrittäjä-jäseneksi luonnollinen valinta. Kiinteistönvälitystyö on myyntiä ja markkinointia oikeastaan aina ja joka paikassa jollain tavalla. Niinpä on kiva kuulua saman alan ihmisten järjestöön.

Vaikka en yrittäjänä nauti liiton kautta työttömyysturvaa, koen saavani paljon hyötyä jäsenyydestä mm. koulutusten ja verkostoitumisen kautta. Myös jäsenlehti on mielenkiintoinen ja onpa tullut hyödynnettyä jo loistavaa Topinraitin majoituskohdettakin Rukalla!

Riikka Enqvist
Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä LKV
www.vivienda.fi

 

Olin toiminut myynnin parissa samassa yrityksessä jo viitisen vuotta, kunnes eräs tuttu houkutteli minua liittymään MMA:n jäseneksi. Samalla iskulla sain selkänojaa liittoon liittymisestä työttömyyskassan puitteissa pahan päivän varalle. 

Erityisen paljon olen hyödyntänyt maksuttomia koulutuksia, joita MMA järjestää. Lisäksi olen saanut hyviä kontakteja ja päässyt verkostoitumaan samanhenkisten myyntialan ihmisten kanssa - jopa ympäri Suomea. 

Suosittelen jäsenyyttä lämpimästi myynnin ja markkinoinnin parissa työskenteleville.  

Kimmo Alanen, myyntipäällikkö, www.paperitukkuri.fi

 

 

Liityin MMA:n jäseneksi erään asiakkaani suosittelemana. Hän kertoi, mitä hyötyjä oli itse vuosien aikana jäsenyydestään saanut ja vakuutuin, että tästä olisi itsellenikin hyötyä. Innostuin käymään jopa koulutuksilla, joista olen saanut lisäpotkua yritystoimintani parissa. Jäsenyys on tuonut myös lukuisan määrän asiakkaita. Pääsin mukaan tarjouskilpailuun paikallisyhdistyksen Osemman hallituksen kuvauksesta ja voitin sen. Asiakkaita on tullut myös paikallisten jäsenetujen myötä annettuani erilaisia tarjouksia palveluihini MMA:n jäsenille. 

Jos toimit myynnin, markkinoinnin tai yrittäjyyden parissa, voin lämpimimmin suositella jäsenyyttä. 

Juho Tauriainen, yrittäjä ja valokuvaaja, www.studiosalama.fi

 

 

Miksikö liityin MMA:han? Bisnesmentorini suositteli minulle MMA:n jäsenyyttä, kun olin yrittäjätaipaleeni alkuvaiheilla ja pullonkaulana myynnin ja markkinoinnin kehittäminen. Sainkin heti apua hyvien koulutusten merkeissä. Koulutustilaisuudet ovat lisäksi hyviä paikkoja verkostoitua ja löytää kontakteja. Ajatuksena on myös hyödyntää paikallisten jäsenetujen lisäksi Rukan lomamökkiä vapaa-aikana perheen parissa. 

Anu Höijer, yrittäjä ja sairaanhoitaja, www.kuivaverianalyysi.fi