Olet täällä

SHIFT Business Webstival 2020

27.10.2020 11:00 - 28.10.2020 16:15
Virtuaalinen 3D-tapahtumaympäristö

SHIFT on kohtaamispaikka yritysjohtajille, liiketoiminnan kehittäjille ja vaikuttamistyön ammattilaisille, jotka ovat kiinnostuneita uusien teknologioiden tukemasta älykkäästä liiketoiminnasta ja sen mahdollisuuksista. Viimeisen viiden vuoden aikana tapahtuma on vakauttanut paikkansa yhtenä Suomen merkittävimmistä kansainvälisistä yritystapahtumista.

Vuoden 2020 kaksipäivänen ohjelma pureutuu älykkään liiketoiminnan kulmakiviin, kuten talouskasvuun ja kestävyyteen, muutoksen ennakointiin ja liiketoiminnan resilienssiin sekä inhimillisen pääoman vaalimiseen ja innovaatioihin. 

Lavaohjelman, työpajojen ja fasilitoitujen keskusteluiden lisäksi lipunhaltijoilla on mahdollisuus hakea kahdenkeskisiin mentorointitapaamisiin puhujien kanssa, jotka ovat kansainvälisiä ja kotimaisia asiantuntijoita oman alansa huipulta. Tutustu ainakin näihin: kestävien innovaatioiden professori ja kiertotalouden asiantuntija Jacqueline Cramer Utrechtin yliopistosta Hollannista, futuristi ja ennakoinnin asiantuntija Joana Lenkova, kirjailija ja kestävän liiketoiminnan uranuurtaja Gunter Pauli ja teknologian ja resilienssin asiantuntija Edward Anderson Maailmanpankista. Kaikki SHIFTin puhujat näet tästä.

Liput tapahtumaan 79 € osoitteessa theshift.fi/tickets.

SHIFT tarjoaa MMA:n jäsenille −20 % alennuksen lippujen hinnoista tapahtumaan saakka. Löydät alennuskoodin Oma MMA:sta.

Ideat jalostuvat keskustellessa ja uusia näkökulmia kuunnellessa. Erityisesti tällaisena poikkeuksellisena vuonna on arvokasta kokoontua yhteen, vaikka sitten kotitoimiston näytön ääressä. Nähdään SHIFTissä!

Mari Männistö, toimitusjohtaja, SHIFT