Olet täällä

Urasammon syksy on täynnä toimintaa

Oulussa toimivan Urasammon syyskausi on täynnä monipuolista ohjelmaa ja ilmoittautumiset ensimmäisiin tilaisuuksiin ovat nyt avoinna hankkeen nettisivuilla.

Kauden avajaisia vietetään työyhteisö- ja uravalmentaja Jari Saarenpään johdolla keskiviikkona 5. syyskuuta. Avajaispäivän teemana ovat vuorovaikutustaidot ja niiden konkreettinen hyödyntäminen erilaisissa työnhaun kohtaamisissa: piilotyöpaikkojen selvittely, ennalta tuntemattomien työnantajien lähestyminen, esittäytymistilanteet, työhakemukset ja työhaastattelut.

Alkusyksyn ohjelmassa ovat myös CV-valokuvaus, Uravalmennuslinjat, Uranostajat-ryhmät sekä lokakuussa vuoroon tulevat kuusi webinaaria. Syksyn aikana käynnistyvät myös työelämän ajankohtaisiin asioihin keskittyvät Keskustelufoorumit sekä vertaisryhmätoiminnan nettiversio VertaisVerkko.

Kuudesta koulutuspäivästä koostuvia Uravalmennuslinjoja on kaksi – Vastavalmistuneiden linja ja Konkarien linja. Koulutussisällöt on räätälöity kunkin linjan keskeisten tarpeiden mukaan, ja linjoilta saat kaiken tarpeellisen oman työnhakusi kirkastamiseksi. Uravalmennuslinjojen kouluttajina toimivat alojensa rautaiset asiantuntijat Tom Laine, Jaana Lauri, Terhi Vesterinen, Tiia Kallio ja Anna-Kaisa Rautio. Syksyn ensimmäiset linjat käynnistyvät syyskuun alkupuolella.

Haku on nyt avoinna myös syksyn kaikkiin Uranostajat-vertaisryhmiin, joista löydät työnhakusi tueksi käytännön sparrausta, uusia näkökulmia ja innostusta.

Lokakuun webinaarien aiheita ovat Työnhakukunto ja itsensä johtaminen, Vakuuttava CV kohta kohdalta, Löydä ja tule löydetyksi netissä, Haastatteluun johtava työhakemus, Verkostoituminen ja piilotyöpaikat sekä Vastavalmistuneena työmarkkinoilla. Näiden lisäksi Urasammon tallennekirjastossa on katsottavissa sarja hankkeen aiempia webinaareja.

Kaikki palvelut ovat osallistujille maksuttomia. Lue lisää ja ilmoittaudu tilaisuuksiin Urasammon nettisivuilla!

http://www.urasampo.fi/

______________________________________________________________________________________

Lisätiedustelut, haastattelut yms. Hankepäällikkö Sami Lopakka * sami.lopakka@urasampo.fi * Puh. 045 2373 206

Urasampo on Pohjois-Suomen korkeakoulutettujen ja valmistumisvaiheessa olevien korkeakouluopiskelijoiden työllisyyttä edistävä ESR-hanke. Hanketta hallinnoi Pohjois-Pohjanmaan omatoimisen työllistymisen tuki PPOTTY ry. Urasampoa rahoittavat ELY:n lisäksi kahdeksan akavalaista ammattiliittoa (TEK, IL, OAJ, AE, Ekonomit, TRAL, MMA ja YKA), Oulun ja Lapin yliopistot sekä kaikki pohjoissuomalaiset ammattikorkeakoulut (Oamk, Lapin amk, Kamk ja Centria). Hankkeella on myös yhteensä yhdeksän kunta- ja kaupunkirahoittajaa, merkittävimpänä näistä Oulun kaupunki. Urasampo toimii vuodet 2018 - 2020.

...