Olet täällä

Seniorit ja senioreiden tapahtumat

OSEMMA SENIOREIDEN AKTIVITEETTEJA SYKSY 2018

20.8 Tyrniretki Iin Röyttään. Lähtö Praavasta klo 10.00.

1 -9. 9 Ruskaretki Leville

28.9. klo 13.00 Aleksinkulma  Mattilan Eeron kuvakavalkaadi ja muistelot vuosien varrelta toiminnasta.

12 - 14 10  Hyvästi HOTKU. Hotelli Kuusamo lopetetaan ja toiminta loppuu pian.

Muisteluviikonloppu. Mukaan lähtijät ottakaa yhteys Mauno Jääski.

26.10 klo 13.00 Aleksinkuma. Numismaatikko Pekka Alatalo tulee esitelmöimään vanhoista rahoista ja keräilystä. Arvioi myös vanhoja rahojasi, mikäli haluat arvoja.

8 -9. 11 Teatterimatka Rovaniemelle. Papin perhe . (huom aika voi muuttua. ilmoitellaan )

30.11 Aleksinkulma klo 13.00. Aiheena diabetes. Jaana kolmannesta apteekista tulee esitelmöimään.

5.12 Pikkujoulu Oulunsuun Pirtillä klo 13.00 alkaen.

Lentopalloa Raatin salilla tiistaisin klo 7.45 - 9.30.

Bocciaa Pirtillä maanantaisin klo 10.00

Kävelyä iinatissa keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 9.00

Kysy lisää: Mauno Jääski 0400 404 352 mauno.jaaski(at)gmail.com.

 

Tietoja toiminnastamme ja aikatauluista saat soittamalla tai meilaamalla oltermanni Mauno Jääskille puh. 0400 404 352 mauno.jaaski(at)gmail.com.

Oli kuulas syksyinen päivä, kun neljä kokenutta ja maailmaa nähnyttä, ja eläkkeelle jäänyttä myyntimiestä käveli sisään Hotelli Turistiin Oulussa. Elettiin vuotta 1996. Joukkoa johdatteli kahvipöydän ääreen Pentti Seppälä. Kahvia nauttiessaan ystävykset päättivät pyytää eläkkeelle jääneitä myyntimies-veljiään mukaan yhteisiin tapaamisiin ja ajatusten vaihtoon vapaamuotoisissa tilaisuuksissa. Kliseisesti voisi sanoa: loppu on historiaa. Tästä Hotelli Turistin tapaamisesta syntyi Oulun varttuneet Reppurit (nyk. Osemma seniorit). Alku oli hitaan kasvun aikaa osanottajien suhteen. Kokouspaikkoja oli useita ja vasta Reppureiden saatua vakituisen ”kotipesän” Aleksinkulmaan, Oulun Kaupungin ylläpitämään taloon, alkoi aktiivinen ja vilkastunut toiminta.

Vuodesta 2006 alkaen Varttuneet Reppurit on kokoontunut Aleksinkulman Hansa-kabinetissa joka kuukauden neljäntenä perjantaina, poislukien kesäkuukaudet. Kokoukset alkavat klo. 13.00 ja jokseenkin joka kerta on ohjelmassa mielenkiintoinen esitelmä omien asioiden ohella. Unohtaa ei sovi myöskään kokouksien kohokohtaa, arpajaisia! Kiitettävästi olemme saanut arpajaispalkintoja myyntimiesveljiltä ja eri yrityksiltä. Arpajaistuloilla ja joillakin talkootöillä olemme saanut hiukan varoja omaan toimintaamme. Kuukausitapaamiset ovat olleet suosittuja ja osallistujia nykyään n. 30 - 40. Ohjelmien laatimisesta on vastannut puheenjohtajan johdolla toiminut ohjelmatoimikunta.

Esitelmien ja kahvinjuonnin lisäksi on toki muutakin toimintaa. Talvisin pelataan lentopalloa kerran viikossa, yritysvierailuja, retkiä mm. Yli-Ii:ssä Myyntimiesten majalla, Lomarannassa, joukkomme on suorittanut laiturin nosto- ja laskutalkoita, ja onpa siellä pidetty pikkujoulu- ja saunatilaisuuksiakin. Ja tietysti on tutustuttu Kierikin kaivauksiin ja toimintaan. Onpa ehditty matkaillakin: Ahvenanmaa, Lofotit Norjassa, Pietari - Levistä tai Rukasta puhumattakaan.

Toiminta Osemma senioreilla on nykyään todella vilkasta, josta tässä vain suppea kooste. Toivotammekin kaikki ”varttuneet” myyntimiehet mukaan mielenkiintoiseen toimintaamme!