Meistä

Olemme Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset Oulun seutu eli OSEMMA.

OSEMMA on paikallisyhdistys, joka kuuluu Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:han, joka on valtakunnallinen edunvalvontajärjestö. MMA kuuluu Akavaan. Oulun seudun myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset ry on järjestön vanhin yhdistys, perustettu vuonna 1927. Oulussa jäseniä on noin 1500 henkilöä, joista yrittäjiä on tällä hetkellä yli 100.

Oulun seudun myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset ry toimii aktiivisesti jäsenten hyväksi. Järjestämme jäsenillemme koulutus- ja virkistystapahtumia vuosittain.

Kerätään samalle foorumille samanhenkisiä myynnin ja markkinoinnoin parissa työskenteleviä ihmisiä, joita kutsutaan jäseniltoihin ja -tapahtumiin. Jaetaan tietoa, ideoita, kokemuksia keskenämme ja verkostoidutaan!

MMA tarjoaa jäsenilleen tukea ja turvaa työelämään ja sen muutotilanteisiin sekä runsaasti rahanarvoisia jäsenetuja edullista ja verovähennyskelpoista vuosijäsenmaksua vastaan. Jäsenpalvelu kattaa mm. oikeusturvapalvelun ja ansiosidonnaisen työttömyysturvan. Kaikki jäsenedut löydät www.mma.fi.

Kysy lisää toiminnastamme puheenjohtajaltamme Juha Aholalta (puh. 044 507 2028, juha.ahola(at)osemma.fi)